Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bannermake/domains/bannermaker.nl/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Standaard banner – Online HTML5 Bannermaker Pop Up Banner in HTML Pages using jQuery
  • Standaard banner

  • Je kunt op je eigen website banners van ieder gewenst formaat zetten.
    Grote, kleine, dikke, vierkante, dunne, rechthoekige … banners bestaan er in verschillende formaten. Je bent volledig vrij te kiezen welke bannerformaten je op je website, app of blog plaatst, maar de meeste adverteerders leveren banners die zich houden aan bepaalde banner standaarden. Zo kan een standaard banner b.v. een .JPG, (animated) .GIF of HTML5 bestand zijn.

    Omdat er vaak sprake is van standaardformaten waarin banners aangeleverd worden, zou het het beste zijn wanneer je website is ingesteld op het plaatsen van deze bannerformaten. Hetzelfde geldt voor het maken van je eigen (promotie) banners. Het is aan te raden deze volgens standaard specificaties te maken. Deze specificaties kun je hier vinden.

    Het Interactive Advertising Bureau is het overkoepelend orgaan voor de online marketingwereld, en is verantwoordelijk voor het opstellen van de standaardformaten voor banners. De afspraken gaan louter over het formaat, en gelden dus voor alle types banner : zowel .GIF, .JPG als HTML5. De banner standaardformaten welke relatief veel gebruikt worden in de online advertising wereld kun hier vinden.